🚚 Fri frakt vid köp över 199 SEK

🧶 Mer än 72 års erfarenhet av garn

Födelsedagsfest: Spara 20% på ALLT* + 10% extra med koden 10EXTRA

Garnbutik Hillerød - Mymayflower.se

Garnbutik Hillerød

Letar du efter en garnbutik i Hillerød? Då är det värt att överväga att köpa ditt garn online och få det levererat till dig i Hillerød. På Majblomman ger vi dig den möjligheten. Ta tillfället i akt och gör en bra affär på garn av högsta kvalitet. 

I vårt garnutbud hittar du en värld av olika garnkvaliteter med vitt skilda egenskaper. Du hittar fibrer som ull, alpacka, polyamid och bomull i våra garnkvaliteter. 

Köp garn i Hillerød

Du kan köpa garn i Hillerød genom att besöka en lokal garnbutik eller genom att handla online. Vi rekommenderar det senare, eftersom det både är det enklaste och ofta det billigaste sättet att köpa garn. 

Istället för att besöka en garnbutik i Hillerød efter en annan för att hitta det garn du vill ha, kan du hitta allt på vår webbshop. När du har hittat det garn du letar efter kan du enkelt lägga det i din varukorg och göra en beställning. När beställningen är mottagen skickar vi de beställda produkterna hem till dig eller till en paketshop i Hillerød. 

Leverans av garn till Hillerød och närområdet

Mayflower erbjuder garnleverans till alla hushåll i Hillerød, och ditt hushåll är inte undantaget. Vi kommer därför även att kunna leverera garn till dig. 

I beställningsfasen kan du välja mellan en mängd olika leveransalternativ, inklusive hemleverans och leverans till en paketshop. Leveranstiden är normalt 1-3 arbetsdagar.  

Upptäck våra fantastiska erbjudanden på garn

Vår webbshop är sprängfylld med fantastiska erbjudanden på garn. Du hittar de aktuella erbjudandena genom att besöka vår outlet, som regelbundet uppdateras med nya erbjudanden. Om du vill handla billigt garn i Hillerød, kommer du inte att gå fel genom att besöka vår onlinebutik. 

För att hålla dig uppdaterad om nya erbjudanden kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev och följa oss på sociala medier.