🚚 Fri frakt för alla beställningar

🧶 Mer än 72 års erfarenhet av garn

Fri frakt på alla beställningar

ÖPPNINGSFEST spara upp till 80% rabatt

Frigga

Frigga av Mayflower

Mayflower har inlett ett spännande samarbete med stickdesignern Pernille Frigga.

Pernille skapar stick- och virkmönster för både vuxna och barn i Mayflowers garn.

Frigga av Mayflower

Frigga nr 3 Är en stickad top-down-tröja som har ett lätt och annorlunda utseende och struktur, eftersom den är stickad i två olika garnkvaliteter. Rullekragen och de ribbade kanterna är stickade i en något tjockare kvalitet än kroppen, vilket skapar en fin kontrast. 

Figga nr 11 är en stickad halternecktopp med strukturerat mönster och knytband. Toppen har en rå men stilren design tack vare skärningen, detaljerna och den fina knytningen. Toppen kan bäras till flera tillfällen och kan med fördel stylas till festliga tillfällen.

Frigga Nr. 14 En enkel och vacker t-shirt med fint spetsmönster och breda kanter i rätstickning. T-shirten stickas nerifrån och upp och hals- och ärmkanter stickas på slutet. Det fina spetsmönstret med förskjutna hål är lätt att följa.

Frigga nr 16 En färgglad tröja virkad med ett vackert randigt mönster. Tröjan är virkad i fastmaska och mönstret är därför lätt att följa. De ribbade kanterna är stickade. Tröjan är gjord med vårt mest certifierade garn Venezia.

  

Frigga av Mayflower

Frigga nr 1 är en mysig polotröja som är stickad i två olika garner för ett vackert resultat. Tröjan stickas nerifrån och upp i ett fint och enkelt strukturmönster som upprepas på både fram- och bakstycke. Ärmarna är stickade i slätstickning.

Frigga nr 4 är ett nybörjarvänligt mönster till en fin och mjuk t-shirt som stickas i ett fint strukturmönster. T-shirten har V-ringning och ribbade kanter. Mönstret stickas runt nerifrån och upp i ett härligt garn och ger en t-shirt som kan bäras året runt.

Frigga nr 9 är en mjuk och mysig väst som skiljer sig genom att ha en luva. Västen är också lite annorlunda, eftersom kroppen och luvan stickas i två olika kvaliteter, vilket ger ett fint resultat. Västen stickas nerifrån och upp i slätstickning med ribbade kanter.

Frigga nr 2 är en tjock tröja stickad i två olika garnkvaliteter som kontrasterar fint mot varandra. Tröjan har en distinkt rand som nästan delar tröjan i två delar, eftersom randen löper från ärm till ärm över axlarna. Tröjan har en uppvikt krage.

Frigga av Mayflower

Mayflower har inlett ett spännande samarbete med stickdesignern Pernille Frigga. Pernille skapar stick- och virkmönster för både vuxna och barn med Mayflowers garn. 

Pernilles designstil är en blandning av feminint, rått och lyxigt. Hennes design tilltalar därför en bred publik och inspirationen kan komma från många olika håll. 

Faktum är att det ofta är garnet som inspirerar Pernille.

"Garnet 'talar till mig' på så sätt att jag gör mönster för garnet och inte tvärtom. När jag får tag på ett vackert garn får jag automatiskt idéer till framtida mönster som matchar garnet".

Pernille fokuserar på att göra sina mönster enkla att göra och slutresultatet avslappnat och mysigt att bära. 

"Mina modeller kan bäras av nästan vem som helst eftersom de har en form och storlek som gör att de ser skräddarsydda ut. Därför syr jag ofta ihop mina modeller för att ge modellen den passform som en söm alltid ger".