🚚 Fri frakt för alla beställningar

🧶 Mer än 72 års erfarenhet av garn

Fri frakt på alla beställningar

ÖPPNINGSFEST spara upp till 80% rabatt

Om Mayflower

Mayflower började sälja garn 1951 och många minns vårt fina bomullsgarn som "det med skeppet". Garnets höga kvalitet uppmärksammades snabbt och Mayflowers bomullsgarn blev förstahandsvalet i många hem.

Sedan dess har sortimentet vuxit rejält och innehåller idag alla sorters garner, men vi har behållit samma fokus på hög kvalitet för att förbli det självklara valet när du virkar och stickar. 

Både klassiska och nya garntyper

Mer än 70 års erfarenhet av garnproduktion betyder mycket, och det är denna erfarenhet som vi kontinuerligt använder för att både förbättra och utveckla nya garnkvaliteter.

Det återspeglas i vårt sortiment, som omfattar garn i traditionell ull, mohair, silke och alpacka. Men bomullsgarnet har inte glömts bort och är fortfarande en viktig del av sortimentet.

I vårt sortiment hittar du också många spännande garnkvaliteter som består av flera olika fibertyper i spännande kombinationer. Garnkombinationer som har goda egenskaper från flera fibrer och ger unika stick- och virkresultat. 

Mayflowers mönsteruniversum

Det är alltid lätt att komma igång med ett projekt om man förälskar sig i någon av Mayflowers garnkvaliteter.

Vårt stora mönsteruniversum är designat för att inspirera och göra det enkelt att hitta ett spännande stick- eller virkprojekt. Vi har mer än 500 gratismönster och vi lägger hela tiden till fler.

Precis som våra garner har förändrats över tid, har även våra mönster förändrats. Medan de traditionella stickteknikerna har bevarats i de äldre retromönstren, har våra nya mönster anpassats till modernare preferenser - till exempel sömlösa mönster som stickas uppifrån och ner.

Mayflowers mönsteruniversum har något för alla och vi har mönster för alla åldrar.

Mycket nöje med stickningen

Vi hoppas att du får en härlig upplevelse med vårt garn och med våra gratis mönster.

Kom ihåg att följa oss på Följ oss på Facebook eller Instagramför uppdateringar om våra senaste mönster.