🚚 Fri frakt för alla beställningar

🧶 Mer än 72 års erfarenhet av garn

Fri frakt på alla beställningar

ÖPPNINGSFEST spara upp till 80% rabatt

Mayflower butik

Välkommen till Mayflowers butik, den största i sitt slag i Vendsyssel.

Här har du möjlighet att se och känna på alla Mayflowers garnkvaliteter. 
Du hittar allt från läckert bomullsgarn till mjukt ullgarn i en uppsjö av färger, samt Knitpro stick- och virkutrustning.

Vår trevliga personal finns till hands för att vägleda dig när det gäller mönster och garnval. På vår printstation kan du skriva ut mönster gratis och köpa garnet direkt i showroomet - så att du kan komma igång direkt när du kommer hem.

Öppettider

Måndagar: 09.30-17.00
Tisdag: 09.30-17.00
Onsdag: 09.30-17.00
Torsdag 09.30-17.00
Fredag 09.30-17.00
Lördag:
09.30-13.00
Söndagar och helgdagar: STÄNGT

Kom till oss för workshops och mysigtcafé

Vi anordnar regelbundet spännande workshops och kurser i Mayflowers butik. Här kan du lära dig olika typer av stickning och virkning, och vi har workshops för både nybörjare och avancerade stickare. Antalet deltagare i varje workshop anpassas efter ämnets svårighetsgrad, så att du ska kunna ta dig igenom kursen på ett bra sätt. 
Se alla kommande workshops här

Vi anordnar också mysigtcafé varje vardag från 14:00-16:00. Alla är välkomna, så allt du behöver göra är att ta med ditt handarbete till Mayflower Store på Erhvervsparken 64, 9700 Brønderslev. 

Håll ditt eget evenemang i Mayflower Store

Du kan också anordna ett eget event i butiken för din stickklubb eller liknande.
Vi hjälper dig gärna att planera ett mysigt event, så kontakta oss på showroom@mayflower.dk eller ring +45 77 34 84 88 88 om du vill höra mer om möjligheterna.

Alltid billigt garn i Mayflower Outlet

Vi har dedikerat en del av butiken till vår garnoutlet.

Här kan du alltid hitta massor av garn till bra priser.

Som tumregel kan du alltid spara minst 50% på allt garn i vår Outlet-avdelning, så kom förbi. Vi lägger ständigt till nya erbjudanden! 

Få Mayflower Butikens nyhetsbrev

Det händer alltid något i Mayflowers Butik. Nya artiklar läggs ständigt till och olika stick- och virkningsevenemang anordnas regelbundet.

Om du inte vill missa något kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev och få direkt information om nya erbjudanden, workshops och evenemang. Anmälan är helt kostnadsfri och du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet. 

Som prenumerant på vårt nyhetsbrev får du dessutom tillgång till unika rabatter och andra överraskningar, så det finns många goda skäl att anmäla sig. 

Alternativt kan du också hålla dig uppdaterad genom att följa Mayflower Store på Facebook eller på Instagram.