🚚 Fri frakt vid köp över 199 SEK

🧶 Mer än 72 års erfarenhet av garn

Mayflower Market - Spara upp till 80%

Jobb på Mayflower

Bli en del av ett roligt och växande företag

Genom att skicka in en ansökan godkänner du att dina uppgifter kommer att behandlas i enlighet med Mayflowers integritetspolicy.


Nordens ledande garnbutik med över 70 års expertis inom stickat och virkat!

Letar du efter spännande jobbmöjligheter inom garnbranschen? På Mayflower.dk har vi ett passionerat och erfaret team som är engagerade i att leverera kvalitetsprodukter och exceptionell service till våra kunder. Vi är stolta över vårt arv med mer än 70 års erfarenhet inom garnvärlden och letar nu efter engagerade och begåvade människor för att fylla våra öppna positioner.

Gå med i vår framgångsrika webb: Jobbmöjligheter på Mayflower.com

Vi letar alltid efter nya kollegor till vår dynamiska och kreativa miljö. Oavsett om du är specialist på försäljning och kundservice, en erfaren guru inom digital marknadsföring eller en skicklig logistiker, har vi jobbmöjligheter som matchar dina färdigheter och intressen.

Jobbsökning på ett enkelt sätt

Vi erbjuder en rad spännande tjänster där du kan utveckla dina färdigheter och utmana dig själv i ett företag med ett starkt fotfäste på den nordiska marknaden. Vi förstår hur viktigt det är för dig att hitta rätt arbetsplats som matchar dina ambitioner och värderingar. Därför erbjuder vi transparenta jobbannonser med relevanta nyckelord för jobbsökning och lediga tjänster så att du enkelt kan hitta de jobbmöjligheter som är rätt för dig.

Vår kultur: Passion för garn och samhälle

När du arbetar på Mymayflower.se kommer du att vara en del av ett företag där kreativitet och innovation står i centrum för allt vi gör. Vi värnar om vår passion för garn och handarbete, och våra engagerade medarbetare delar gärna med sig av sin expertis till varandra. Vi tror att ett starkt samhälle är nyckeln till framgång, och vi värdesätter välbefinnande och arbetstillfredsställelse.

Vill du knyta ihop din karriär med oss? Ansök redan idag!

Om du är ivrig att ta din karriär till nya höjder inom garn- och e-handelsbranschen, tveka inte att söka en av våra öppna positioner. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt passionerade team där utveckling och kreativitet står i centrum.